Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα «ζόμπι» και δύο «τρελά» κόμματα, λέει σύμβουλος του Ομπάμα
«Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα 'ζόμπι' και δύο 'τρελά' κόμματα» σχολιάζει ο Τζο Τρίπι, ένας από τους σπεσιαλίστες στη στρατηγική στην πολιτική επικοινωνίας παγκοσμίως και «πατέρας» των στρατηγικών και των τεχνολογικών καινοτομιών που χρησιμοποίησε ο Μπαράκ Ομπάμα στην καμπάνια του το 2008.
«Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα ‘ζόμπι’ και δύο ‘τρελά’ κόμματα» σχολιάζει ο Τζο Τρίπι, ένας από τους σπεσιαλίστες στη στρατηγική στην πολιτική επικοινωνίας παγκοσμίως και «πατέρας» των στρατηγικών και των τεχνολογικών καινοτομιών που χρησιμοποίησε ο Μπαράκ Ομπάμα στην καμπάνια του το 2008.
Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, παρατηρεί ότι η ενίσχυση των «τρελών» κομμάτων είναι ο πιο εύκολος τρόπος για τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη τους στα κόμματα που κυβέρνησαν για 40 χρόνια.
Επίσης, εκτιμά ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο σημείο καμπής και είτε τα παραδοσιακά κόμματα θα επανεφευρεθούν είτε θα ξεπηδήσει κάτι καινούριο μέσα από τον συνδυασμό πολλών άνεργων νέων και της επικοινωνίας τους μέσα από τα πανίσχυρα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαντόλνι κατέληξαν σε συμβιβασμό
- UEFA Champions League: Η καθηλωτική ρεβάνς Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν ζωντανά στο MEGA
- Handball Premier: ΑΕΚ – Ολυμπιακός, πράξη δεύτερη στους τελικούς
- Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Στους μύθους της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ, απαντάμε με αλήθειες
- Γαστούνη: Έσπασαν και έκαψαν το μαγαζί του περιπτερά που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια
- Κρήτη: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του νησιού

