
Μπάλες πλυσίματος με ραδιενέργεια ανακαλούνται από την αγορά
Μπάλες πλυσίματος με ραδιενέργεια ανακαλούνται από την αγορά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή η οποία ωστόσο αναφέρει ότι δεν υφίστανται λόγοι ανησυχίας για τους καταναλωτές.
Μπάλες πλυσίματος με ραδιενέργεια ανακαλούνται από την αγορά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή η οποία ωστόσο αναφέρει ότι δεν υφίστανται λόγοι ανησυχίας για τους καταναλωτές.
Πρόκειται για τις μπάλες πλυσίματος ρούχων «PRIMATO».
Η εταιρία κλήθηκε να αποσύρει το προϊόν από όλα τα σημεία πώλησης να σταματήσει την προώθησή του και να το ανακαλέσει από τους καταναλωτές, οι οποίοι εφόσον το έχουν αγοράσει καλούνται να το επιστρέψουν στην εταιρεία από την οποία το αγόρασαν.
Η ανάκληση γίνεται ύστερα από έγγραφη ενημέρωση από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας σύμφωνα με την οποία «από τις πραγματοποιηθείσες μετρήσεις και την εμπειρία μας δεν προκύπτουν λόγοι ανησυχίας για τους καταναλωτές».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε ουκρανική επίθεση με drones στη νότια Ρωσία – Xτυπήθηκε διυλιστήριο πετρελαίου
- Η κοινωνία ήδη πληρώνει το μάρμαρο
- Τουρκία: Τον Έλιοτ Ρότζερ που αιματοκύλισε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ είχε πρότυπο ο μαθητής που άνοιξε πυρ
- Από την κατσαρόλα στο τραπέζι: Ανακαλύψαμε γιατί στις γεύσεις και στις σχέσεις, όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο
- Πατέρας, μέντορας, είδωλο – Ο γιος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τον ήρωα του
- Οι Metallica έρχονται στην Αθήνα και η COSMOTE TELEKOM σου δίνει το «κλειδί» για το sold out live στο ΟΑΚΑ!


