Με εκπροσώπους πολυεθνικών συναντάται ο πρωθυπουργός
Την κινητοποίηση των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας για επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, αλλά και τη μείωση των τιμών στην αγορά, προσδοκά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να υπάρξει αναπτυξιακή ώθηση στην πραγματική οικονομία. Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός συναντάται με τους εκπροσώπους 13 πολυεθνικών στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την κινητοποίηση των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας για επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, αλλά και τη μείωση των τιμών στην αγορά, προσδοκά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να υπάρξει αναπτυξιακή ώθηση στην πραγματική οικονομία.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμουμε τους εκπροσώπους 13 πολυεθνικών εταιρειών που ανήκουν στους leaders της ελληνικής οικονομίας, βάσει του ετήσιου τζίρου αλλά και του αριθμού των εργαζομένων που απασχολούν.
Στη σύσκεψη είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχει και η πολιτική ηγεσία των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης.
Ανάλογες συναντήσεις αναμένεται να έχει το επόμενο διάστημα ο κ. Σαμαράς και με εκπροσώπους άλλων εγχώριων και ξένων εταιρειών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία