Στην Ινδία φτάνει η σορός της νοσοκόμας που αυτοκτόνησε μετά τη «βασιλική φάρσα»
Στην Ινδία μεταφέρεται για να ταφεί η σορός της νοσοκόμας που βρέθηκε κρεμασμένη μετά τη φάρσα που έκανε ραδιοφωνικός σταθμός του Σίδνεϊ σχετικά με τη νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Τη σορό της συνοδεύουν ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά που θα παραστούν στην κηδεία, η οποία θα τελεστεί τη Δευτέρα στην πόλη Καρνατάκα. Περίπου 5.000 άτομα αναμένεται να παρευρεθούν στην κηδεία της 46χρονης νοσοκόμας και η αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας.
Στην Ινδία μεταφέρεται για να ταφεί η σορός της νοσοκόμας που βρέθηκε κρεμασμένη μετά τη φάρσα που έκανε ραδιοφωνικός σταθμός του Σίδνεϊ σχετικά με τη νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον σε νοσοκομείο του Λονδίνου.
Τη σορό της συνοδεύουν ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά που θα παραστούν στην κηδεία, η οποία θα τελεστεί τη Δευτέρα στην πόλη Καρνατάκα.
Περίπου 5.000 άτομα αναμένεται να παρευρεθούν στην κηδεία της 46χρονης νοσοκόμας και η αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα ασφαλείας.
Σύμφωνα με ανταποκριτή του BBC, υπουργοί της κυβέρνησης της Ινδίας έφτασαν στο αεροδρόμιο, όπου θα φτάσει η σορός της άτυχης νοσοκόμας.
Μία τελετή στη μνήμη της πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα από φίλους της στην Ινδία, ενώ η οικογένειά της ζητεί ξεχωριστή έρευνα για τα αίτια του θανάτου της.
Το νοσοκομείο στην πόλη Μανγκαλόρε όπου σπούδασε νοσηλευτική θα δημιουργήσει βραβείο στη μνήμη της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα