Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο πρόεδρος του Λιβάνου
Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Σουλεϊμάν, συνοδευόμενος από επίσημη αντιπροσωπεία και τη σύζυγό του. Τον κ. Σουλεϊμάν θα υποδεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κάρολος Παπούλιας, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν κοινές δηλώσεις. Το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Λιβάνου Μισέλ Σουλεϊμάν, συνοδευόμενος από επίσημη αντιπροσωπεία και τη σύζυγό του.
Τον κ. Σουλεϊμάν θα υποδεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κάρολος Παπούλιας, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξουν κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο.
Το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του Λιβάνου θα επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Αργότερα, θα ξεναγηθεί στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με ηγέτες πολιτικών κομμάτων.
Το πρωί της Παρασκευής θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Β’, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Στη συνέχεια ο κ. Σουλεϊμάν θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ ακολούθως θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Τέλος, θα επισκεφθεί τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών, ενώ θα συμμετάσχει και στις εργασίες του Ελληνο-λιβανικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Barclays: Τα «στοιχήματα» γίνονται ο νέος γκουρού των αγορών
- Η Anthropic συμφώνησε να καταβάλλει στη SpaceX 1,25 δισ. δολάρια μηνιαίως για υπολογιστική ισχύ
- Τριάντα αλιείς και υλοτόμοι δολοφονήθηκαν στη Νιγηρία από τρομοκράτες της Μπόκο Χαράμ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
