Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»
Για άλλη μια χρονιά θα φιλοξενηθεί στην γιορτινά στολισμένη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου «Πεντελικόν» στη Κηφισιά (Δηληγιάννη 66), και θα συμμετέχουν σ’ αυτό, περισσότεροι από όλες τις προηγούμενες χρονιές, γνωστοί δημιουργοί και καταστήματα, προσφέροντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις για την υποστήριξη του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ».
Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ο επισκέπτης θα μπορέσει να βρει σε πολύ προσιτές τιμές πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλυντικά, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και βεβαίως πολλά-πολλά γούρια.
Φέτος στο Bazaar συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα οι:
Anatol, Au Delicieux, Cakes and Cookies, Casa, Dreamwish, First Home Design, Jo Malone, Kessaris, Koki Creations, Le Chocolat, Le Shop, Liana Vourakis, MIRANDAS, My I4D, Sadrine & Jo, Serkos, Story Mood, Thank you Cosmetics, The Scandal Ring, Venetia Vildiridis, VST (Veta Stefanidou Tsoukala), Zerteo, Άννα Παπαδάκη, Αντώνης Βουράκης, Αφες Ι. Κανδαράκη, Βιβλιοπωλείο «Φωλιά», Ιορδάνης και Μπισκότο από Σπίτι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, στο Βazaar θα λειτουργήσουν και τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» όπου θα διατίθενται το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2013, ένα πανέμορφο αρκουδάκι, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», προσφορά του κοσμηματοπωλείου Serkos (το αρκουδάκι κοστίζει 20 €), οι νέες φιγούρες της Playmobil, o πειρατής και η πριγκίπισσα, σχεδιασμένες αποκλειστικά για τα Ελληνόπουλα, δημιουργίες του οίκου Λάσκαρη, της ζωγράφου Έπης Νικολακοπούλου και της εταιρείας Cotton Prince, που είχαν την ευγενική πρωτοβουλία να προσφέρουν στον Σύλλογο, καθώς και το βιβλίο της κυρίας Λίζας Πενθερουδάκη με τίτλο «Καραμελόμπαλες και Πρασινομπίζελα». Επίσης, θα πωλούνται χριστουγεννιάτικες κάρτες, μπλούζες και χειροποίητες κατασκευές από παιδιά και γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην «ΕΛΠΙΔΑ»
Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο
Έδρα: Μικράς Ασίας 46 – 115 27 Γουδί
Τηλέφωνα: 210-7757153, 210-7757934
Fax: 210-7752989
email: info@elpida.org
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη



