Βάρκες στη στεριά έβγαλε η προβέντζα στο Βαθύ της Σάμου
Εικόνα κατακλυσμού παρουσιάζε το πρωί η παραλιακή οδός στο Βαθύ Σάμου: Σκουπίδια παντού αλλά και μια βάρκα είχαν παρασυρθεί από την μανία της θάλασσας και βγήκαν στη στεριά. Η «προβέντζα» έκανε την εμφάνισή της με αποτέλεσμα τα νερά της θάλασσας να φτάσουν μέχρι τον πεζόδρομο που βρίσκονται τα καταστήματα.
Εικόνα κατακλυσμού παρουσιάζε το πρωί η παραλιακή οδός στο Βαθύ Σάμου: Σκουπίδια παντού αλλά και μια βάρκα είχαν παρασυρθεί από την μανία της θάλασσας και βγήκαν στη στεριά.
Η «προβέντζα» έκανε την εμφάνισή της με αποτέλεσμα τα νερά της θάλασσας να φτάσουν μέχρι τον πεζόδρομο που βρίσκονται τα καταστήματα.
Τα συνεργεία του δήμου από νωρίς το πρωί είχαν πιάσει δουλειά καθαρίζοντας τους δρόμους ενώ συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας καθάρισε το εθνικό οδικό δίκτυο Σάμου-Καρλοβάσου από τις πέτρες που είχαν παρασυρθεί και ήταν επικίνδυνες για τους οδηγούς.
Την παραλιακή λεωφόρο καθάρισαν τους σωρούς των σκουπιδιών οι εργαζόμενοι του Λιμενικού Ταμείου αλλά και οι οδηγοί ταξί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
