
Βάρκες στη στεριά έβγαλε η προβέντζα στο Βαθύ της Σάμου
Εικόνα κατακλυσμού παρουσιάζε το πρωί η παραλιακή οδός στο Βαθύ Σάμου: Σκουπίδια παντού αλλά και μια βάρκα είχαν παρασυρθεί από την μανία της θάλασσας και βγήκαν στη στεριά. Η «προβέντζα» έκανε την εμφάνισή της με αποτέλεσμα τα νερά της θάλασσας να φτάσουν μέχρι τον πεζόδρομο που βρίσκονται τα καταστήματα.
Εικόνα κατακλυσμού παρουσιάζε το πρωί η παραλιακή οδός στο Βαθύ Σάμου: Σκουπίδια παντού αλλά και μια βάρκα είχαν παρασυρθεί από την μανία της θάλασσας και βγήκαν στη στεριά.
Η «προβέντζα» έκανε την εμφάνισή της με αποτέλεσμα τα νερά της θάλασσας να φτάσουν μέχρι τον πεζόδρομο που βρίσκονται τα καταστήματα.
Τα συνεργεία του δήμου από νωρίς το πρωί είχαν πιάσει δουλειά καθαρίζοντας τους δρόμους ενώ συνεργείο της Περιφερειακής Ενότητας καθάρισε το εθνικό οδικό δίκτυο Σάμου-Καρλοβάσου από τις πέτρες που είχαν παρασυρθεί και ήταν επικίνδυνες για τους οδηγούς.
Την παραλιακή λεωφόρο καθάρισαν τους σωρούς των σκουπιδιών οι εργαζόμενοι του Λιμενικού Ταμείου αλλά και οι οδηγοί ταξί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκο Σλότερμπεκ: Τον ήθελαν Ρεάλ και Μπάγερν, ανανέωσε με τη Ντόρτμουντ
- Δουδωνής: Η κτηνοτροφία της Λέσβου καταστρέφεται και η κυβέρνηση δίνει σόου τύπου Γεωργιάδη – Μέτρα τώρα
- Dolce & Gabbana: Ο Στέφανο Γκαμπάνα παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου
- Το Μάλι δεν αναγνωρίζει πλέον τη SADR
- Οι αυστηρότεροι έλεγχοι της ΕΕ δεν θα περιορίσουν τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική, σύμφωνα με έρευνα
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζής – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση 65χρονη