Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο:«Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας»
Το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει για 23η συνεχή χρονιά στις σήμερα 3 και αύριο 4 Δεκεμβρίου το καθιερωμένο οικονομικό συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» με θέμα «Η Μεταρρύθμιση του Κράτους, Θεμέλιος Λίθος για την Προσέλκυση Επενδύσεων και την Ανάπτυξη».
Στο συνέδριο θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγ. Βενιζέλος, ο κ. Σάκης Παπαθανασίου, υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Daniel Bennett Smith, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας, ενώ εκ μέρους της τρόϊκα έχει προσκληθεί για να ομιλήσει ο κ. Πόουλ Τόμσεν.
Ακόμη, θα μιλήσουν ο κ. Δ. Κολοκοτσάς Policy Manager Greece της Google, ο κ. Εμ.Ραπτόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SAP Hellas και ο κ. Κ. Μπακούρης, Πρόεδρος της Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες να στηρίξουν το σχέδιο για τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ
- Ιταλία: «Ποιον συνάδελφό σου θα ήθελες να απολύσεις;» – Σάλος με ερωτηματολόγιο εταιρείας
- LIVE: ΠΑΟΚ – Μπέτις
- «Έκλεψαν ιατρικά δεδομένα ενώ ήμουν έγκυος» – Η Λιζ Χάρλεϊ με λυγμούς στην πολύκροτη δίκη κατά της Daily Mail
- Γροιλανδία: Τι γνωρίζουμε για το «πλαίσιο συμφωνίας» – Το «κυπριακό» σενάριο και η «Αρκτική Φρουρά»
- Η βυθισμένη στη λάσπη Βάρη από ψηλά – Κομμένοι δρόμοι και καταστροφές από την κακοκαιρία

