Πράσινο φως από τη γερμανική Βουλή στις αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα
Την έγκρισή τους, όπως αναμενόταν, έδωσαν οι Γερμανοί βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στις αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα. Υπερψήφισαν 473 βουλευτές, καταψήφισαν 100 και απείχαν 11. Η συζήτηση που προηγήθηκε έγινε σε υψηλούς τόνους: «Ελληνική χρεοκοπία θα προκαλούσε τη διάσπαση της Ευρωζώνης» είπε ο Σόιμπλε· «το κούρεμα θα έρθει, αλλά αποφεύγετε την αλήθεια όπως ο διάβολος το λιβάνι» απαντά στη γερμανική κυβέρνηση το SPD. Στο Συνταγματικό Δικαστήριο προτίθεται να προσφύγει το κόμμα της Αριστεράς (Linke) κατά του προγράμματος.
Την έγκρισή τους, όπως αναμενόταν, έδωσαν την Παρασκευή οι Γερμανοί βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στις αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα.
Υπερψήφισαν 473 βουλευτές, καταψήφισαν 100 και απείχαν 11.
Η συζήτηση που προηγήθηκε έγινε σε υψηλούς τόνους: «Ελληνική χρεοκοπία θα προκαλούσε τη διάσπαση της Ευρωζώνης» είπε ο Σόιμπλε· «το κούρεμα θα έρθει, αλλά αποφεύγετε την αλήθεια όπως ο διάβολος το λιβάνι» απαντά στη γερμανική κυβέρνηση το SPD. Στο Συνταγματικό Δικαστήριο προτίθεται να προσφύγει το κόμμα της Αριστεράς (Linke) κατά του προγράμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ήττα των Meta και Google σε δίκη για εθισμό των παιδιών – Νομικό προηγούμενο για κύμα προσφυγών
- Μια νύχτα μόνο: Μια δολοφονία φέρνει τα πάνω – κάτω
- Super League: Πρώτος σε εισιτήρια ο Ολυμπιακός και συνολικό ρεκόρ δεκαετίας στο πρωτάθλημα
- Ισπανία: Η τραγική ιστορία της 25χρονης και η τελευταία συνέντευξή της πριν την ευθανασία
- ΣΥΡΙΖΑ: Ακροδεξιός βραχίονας του σχεδίου Μητσοτάκη ο Θάνος Πλεύρης
- Πέντε Δήμοι από κοινού για την δημιουργία μιας σύγχρονης εκπαιδευτικής μονάδας

