Προβλήματα από τη νεροποντή σε πολλές περιοχές της Αττικής
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η νεροποντή που έπληξε από τις 6 το πρωί περιοχές της Αττικής και κυρίως τα βόρεια προάστια. Από μεγάλη συγκέντρωση υδάτων και υπερχείλιση του ρέματος εγκλωβίστηκαν ένα σχολικό λεωφορείο και ένα ΙΧ αυτοκίνητο στη λεωφόρο Πεντέλης και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απομακρυνθούν οδηγοί και επιβάτες. Η Πυροσβεστική από το πρωί έκανε συνολικά 15 αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια που πλημμύρισαν.
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η νεροποντή που έπληξε από τις 6 το πρωί περιοχές της Αττικής και κυρίως τα βόρεια προάστια.
Από μεγάλη συγκέντρωση υδάτων και υπερχείλιση του ρέματος εγκλωβίστηκαν ένα σχολικό λεωφορείο και ένα ΙΧ αυτοκίνητο στη λεωφόρο Πεντέλης, από Μαρούσι προς Μελίσσια, στο σημείο που βρίσκεται ένα γεφυράκι και χρειάστηκε επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απομακρυνθούν οδηγοί και επιβάτες, οι οποίοι είναι όλοι σώοι. Ωστόσο, το σχολικό απομακρύνθηκε από το σημείο με γερανό της Τροχαίας, λόγω βλάβης.
Επίσης, είχε κλείσει η κυκλοφορία στη λεωφόρο Σταμάτας στη Δροσιά, η οποία αποκαταστάθηκε πριν από λίγη ώρα όταν υποχώρησαν τα νερά, αλλά και πάλι γίνεται με δυσκολία, λόγω καθίζησης, η οποία επιδιορθώνεται αυτή την ώρα από συνεργείο του δήμου.
Η Πυροσβεστική από το πρωί έκανε συνολικά 15 αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια που πλημμύρισαν.
Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, από τις 14:20, λόγω των ισχυρών ανέμων και της βροχόπτωσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε συνολικά 98 κλήσεις, εκ των οποίων πραγματοποιήθηκαν 24 αντλήσεις υδάτων, 39 κοπές δέντρων και 9 αφαιρέσεις αντικειμένων. Στις επιχειρήσεις έλαβαν μέρος 52 πυροσβέστες με 21 συνεργεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίτ: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, ύποπτη απουσία από δημόσιες εμφανίσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα των ερυθρόλευκων για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε
- The Expla-in Project: Πώς ο πόλεμος με το Ιράν αυξάνει την αντιπαλότητα Ισραήλ – Τουρκίας;
- Κουτσούμπας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φύγει, έχει δρομολογηθεί μέσα από το κόμμα της ΝΔ
- Μέση Ανατολή: Οι χώρες που καλούνται να καταβάλουν «φόρο τιμής» στον «Θείο Σαμ»
- Γιατί ο θάνατος του Λαριτζανί είναι πιο σημαντικός από εκείνον του ανώτατου ηγέτη



