Ντομάτες και αβγά κατά των ΜΑΤ από τους εργαζόμενους στους Δήμους
Με ντομάτες και αβγά απάντησαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ οι εργαζόμενοι στους δήμους, οι οποίοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το -αποκλεισμένο από κλούβες- υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην βασ. Σοφίας. Η πορεία των εργαζομένων με αίτημα να μην περάσει η ρύθμιση της διαθεσιμότητας ξεκίνησε από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλ.Καραϊσκάκη και κατέληξε στη Βουλή.
Με ντομάτες και αβγά απάντησαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ οι εργαζόμενοι στους δήμους, οι οποίοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το -αποκλεισμένο από τους Αστυνομικούς υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην βασ. Σοφίας.
Η πορεία των εργαζομένων με αίτημα να μην περάσει η ρύθμιση της διαθεσιμότητας ξεκίνησε από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην πλ.Καραϊσκάκη και κατέληξε στη Βουλή.
Η Ομοσπονδία έχει κηρύξει δύο στάσεις εργασίας, η μία ολοκληρώθηκε στις 3 το μεσημέρι και η δεύτερη είναι από τις 3 έως τις 7 το απόγευμα.
Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα συνεδριάζει η ΚΕΔΕ για να καθορίσει τη στάση της στο θέμα της διαθεσιμότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ είπε πως το Συμβούλιο Ειρήνης «μπορεί» να αντικαταστήσει τον ΟΗΕ και μετά έκανε πίσω
- Καιρός: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων από την κακοκαιρία – Υποχρεωτική παύση εργασιών
- Δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό με φανταστικό «κεραυνό» του Ταρέμι (2-0, vids)
- Γροιλανδία: Η Ρωσία παρακολουθεί από μακριά – Και ίσως βλέπει την «ιδανική λύση» στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Μεγάλη απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Πάρτι, crypto, πόζα και ματωμένα supercar ενώ το Ιράν φλέγεται – Oργή για τη χλιδή των γόνων της ιρανικής ελίτ


