ΙΚΕΑ : Προσφέρει 1 ευρώ στη UNICEF με την αγορά κάθε λούτρινου παιχνιδιού
Η ΙΚΕΑ προσφέρει 1 ευρώ στη UNICEF με την αγορά κάθε λούτρινου παιχνιδιού που πωλείται στα καταστήματα της.
Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:
«Στην ΙΚΕΑ πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι του κόσμου και ότι όλα πρέπει να ζουν σαν παιδιά. Να παίζουν, να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται ελεύθερα.
Γι’ αυτό, καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες ώστε εκατομμύρια παιδιά να ξεκινήσουν καλύτερα τη ζωή τους.
Με αυτό το σκοπό, η ΙΚΕΑ προσφέρει 1 ευρώ στη UNICEF με την αγορά κάθε λούτρινου παιχνιδιού που πωλείται στα καταστήματα της.
Επιπλέον, τώρα η ΙΚΕΑ δημιούργησε μια εφαρμογή στο facebook, όπου μπορείτε κι εσείς να στείλετε την αγάπη σας σε παιδιά που έχουν ανάγκη… και online!
Από 13 Νοεμβρίου έως και 29 Δεκεμβρίου, χρησιμοποιήστε τη νέα εφαρμογή στη σελίδα Facebook της ΙΚΕΑ για να αγοράσετε ένα λούτρινο παιχνίδι και για κάθε αγορά σας, προσφέρουμε 1€ στη UNICEF, ενώ συγχρόνως φροντίζουμε το λούτρινο παιχνίδι που έχετε αγοράσει να σταλεί για λογαριασμό σας σε φορείς που υπάγονται στην ένωση «Μαζί για το παιδί».
Το μόνο χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε ένα «κλικ» στο http://www.facebook.com/ikeagreece/app_280190228682240
Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την Σοφία Μαριόλα χωρίσαμε, αλλά… δεν χωρίσαμε»
- Consumer Protection Heads Approved by Committee
- NBA: Διέλυσαν τους Κλίπερς οι Μπουλς (138-110) – Διπλό στο Ντένβερ οι Λέικερς (107-115)
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος – «Δεν περίμενα να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο»
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία