Σάνυο: Περιορισμός ζημιών στο 9μηνο 2012
Περιορισμό των ζημιών παρά τη μείωση του κύκλου εργασιών στο 9μηνο του 2012 εμφάνισε ο όμιλος της Σάνυο Ελλάς.
Συγκεκριμένα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 7,6 εκατ. ευρώ έναντι των 11,6 εκατ. ευρώ κατά το αντίστοιχο εννεάμηνο του 2011. Η μείωση οφείλεται στην μείωση των εσόδων από το Ναυτιλιακό τομέα κατά 3,6 εκ. λόγω των μειωμένων ναύλων σε σχέση με το εννεάμηνο του 2011 και την απώλεια ενός πλοίου, καθώς και στα μειωμένα έσοδα κατά 0,40 εκ. από ενοίκια του εμπορικού κέντρου AVENUE λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης.
Τα ενοποιημένα κέρδη / ζημίες προ φόρων, χρηματοδοτικών – επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων διαμορφώθηκαν σε ζημίες 7 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 3,6 εκατ. ευρώ κατά το 9μηνο του 2011. Το αποτέλεσμα του 9μηνου του 2012 περιλαμβάνει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ που αφορά απομείωση αξίας πάγιων περιουσιακών στοιχείων από διακοπείσες δραστηριότητες (για την θυγατρική ARCADIA ABEE), χωρίς το οποίο τα ενοποιημένα κέρδη / ζημιές προ φόρων, χρηματοδοτικών – επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων θα διαμορφώνονταν σε κέρδος 0,9 εκατ. ευρώ.
Τα ενοποιημένα κέρδη / ζημίες του ομίλου μετά από φόρους, διαμορφώθηκαν σε ζημίες 10,3 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 67 εκατ. ευρώ κατά το 9μηνο του 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Δικάζει» η Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Μπράντο παρουσιάζεται σαν ήρωας – Αν μια γυναίκα έκανε το ίδιο, θα την έτρωγαν ζωντανή
- Σχέσεις: Κρύο καιρός για δύο, αλλά προσοχή στην επιστροφή στον πρώην
- O χάρτης των νέων μισθών από το 2026
- Μεταξύ πραξικοπημάτων, ξένων πατρώνων και τζιχαντιστών – Το Σαχέλ ως νέο παγκόσμιο επίκεντρο της τρομοκρατίας
- Economist: «Σκαρφαλώνοντας» τη λίστα με την «οικονομία της χρονιάς» – Η πρωταθλήτρια, οι χαμένοι και η θέση της Ελλάδας
- A.I. Βασίλης; Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα χριστουγεννιάτικα δώρα, καθώς οι αγοραστές στρέφονται στα chatbots



