Μπροστά με 4,5% ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση
Σε πτωτική πορεία βρίσκονται τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου κατά 4,5% έναντι της ΝΔ, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Pulse RC. Επιπλέον, σε ερώτηση για τη δόση, σε συντριπτική πλειοψηφία (84%) οι ερωτηθέντες απαντούν ότι ακόμη κι αν καταβληθεί θα συνεχιστεί η αβεβαιότητα και το άγχος για τα μέτρα.
Σε πτωτική πορεία βρίσκονται τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου κατά 4,5% έναντι της ΝΔ, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Pulse RC που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «6 ημέρες».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που διενεργήθηκε στις 22-23 Νοεμβρίου, η πρόθεση ψήφου έχει ως εξής
- ΝΔ 19%
- ΣΥΡΙΖΑ 23,5%
- ΠΑΣΟΚ
6% - Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,5%
- Χρυσή Αυγή 12%
- ΔΗΜΑΡ 3,5%
- ΚΚΕ 5%
Επιπλέον, σε ερώτηση για τη δόση, σε συντριπτική πλειοψηφία (84%) οι ερωτηθέντες απαντούν ότι ακόμη κι αν καταβληθεί, θα συνεχιστεί η αβεβαιότητα και το άγχος για τα μέτρα.
Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση για το Μνημόνιο ΙΙΙ, η πλειοψηφία (65%) θεωρεί ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύτηκε επαρκώς.
Σε ερώτηση γιατί δεν διαπραγματεύτηκε η κυβέρνηση, οι ερωτηθέντες απαντούν σε ποσοστό 76% ότι δεν ήταν ικανή ή πρόθυμη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας