Με απώλειες 0,06% έκλεισε το Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου τη Δευτέρα, καθώς στην αγορά επικρατεί νευρικότητα για τις αποφάσεις του Eurogroup σχετικά με την Ελλάδα.
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου τη Δευτέρα, καθώς στην αγορά επικρατεί νευρικότητα για τις αποφάσεις του Eurogroup σχετικά με την Ελλάδα.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,06% στις 844,57 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 36,2 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 1,29% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 2,60%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε υψηλότερα κατά 2,22%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 94 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 43 σε αρνητικό, ενώ 28 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν επίσης πτωτικές τάσεις, όπως άλλωστε και στη Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 σημείωνε πτώση 0,53%, στο Παρίσι ο CAC 40 υποχωρούσε κατά 0,66% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν χαμηλότερα κατά 0,14%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,45% και στην Ιταλία 0,52%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones υποχωρούσε κατά 0,52%, ο Standard & Poor’s 500 κατά 0,49% και ο Nasdaq κατά 0,21%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Το video από τη σύλληψη, όταν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκόολ
- Την Εθνική Αλβανίας επέλεξε ο Πήλιος, κλήθηκε και ο Στρακόσα
- Αχτσιόγλου: Επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο – Αστείες οι εξηγήσεις της κυβέρνησης
- Ανδρουλάκης: Την Ελλάδα που αξίζεις δεν θα στη χαρίσουν – Θα την κερδίσουμε μαζί
- Τσαγκαράκης: Εξελίξεις στη υπόθεση – Συνελήφθη μία υπάλληλός του
