Δύο νέοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο στη Νίκαια
Δύο νέα παιδιά σκοτώθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Ράλλη και Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νίκαια. Ένας 22χρονος οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε διερχόμενο 16χρονο, με αποτέλεσμα να χάσουν οι δύο τη ζωή τους.
Δύο νέα παιδιά σκοτώθηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη διασταύρωση των οδών Πέτρου Ράλλη και Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νίκαια.
Συγκεκριμένα, ένας 22χρονος οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε έναν 16χρονο που επιχειρούσε να περάσει τη διασταύρωση.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του επί τόπου, ενώ ο 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αργότερα και ο 16χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»
- Η Μπανταλόνα αντίπαλος της ΑΕΚ στα προημιτελικά του BCL
- Σύστημα υδροφώνων θα προειδοποιεί τα πλοία για φυσητήρες στην Ελληνική Τάφρο
- Καταλύτης Μπάρον: Ο Τραμπ της Gen Z ενηλικιώθηκε – Αμύθητη περιουσία, crypto, στρατηγός και μαμάκιας;
- Λαμία: 49χρονος βρέθηκε νεκρός σε παρκάκι της πόλης
- Dpa: Για πρώτη φορά 24ωρη απεργία στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων – Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
