Τη Δευτέρα η απολογία του 62χρονου που απείλησε να κάψει το Παρακαταθηκών στη Θεσσαλονίκη
Για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα κατηγορείται ο 62χρονος «πρωταγωνιστής» του τρίωρου θρίλερ, που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κατάστημα τού Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο δράστης παραπέμφθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.
Για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα κατηγορείται ο 62χρονος «πρωταγωνιστής» του τρίωρου θρίλερ, που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στο κατάστημα τού Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ο 62χρονος επιχειρηματίας από την Πέλλα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλλε τις κατηγορίες της αρπαγής, της απόπειρας εμπρησμού, της αντίστασης και της παράνομης οπλοφορίας (οι δύο πρώτες σε βαθμό κακουργήματος).
Στη συνέχεια, ο δράστης παραπέμφθηκε σε ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.
Όπως έγινε γνωστό, ο 62χρονος φέρεται να είπε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό σε κανέναν κι ότι η πράξη του ήταν προϊόν απελπισίας και αγανάκτησης εξαιτίας της οικονομικής διαφοράς που έχει με την υπηρεσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ναύπακτος: Στο μικροσκόπιο των Αρχών ο θάνατος δύο αδελφών από φωτιά – Εμφανίστηκαν πέντε διαθήκες
- Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο αυτό που βίωνα» έγραψε ο 74χρονος που μαχαίρωσε την σύζυγό του αυτοκτόνησε
- Οι μονόκεροι πριν γίνουν μύθος: Μια πολύ αληθινή ιστορία που δεν μας είπε ποτέ κανείς
- Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1: Πήρε το Λονδρέζικο ντέρμπι με «χρυσό» σκόρερ τον Γκρέι
- Άργος Ορεστικό: Διέρρηξαν το 2ο δημοτικό σχολείο – Σημαντική λεία για τους δράστες
- Τραγωδίες από χιονοστιβάδες στα ελληνικά βουνά – Από τα Βαρδούσια έως τα Λευκά όρη

