
Καταγγελίες ΕΟΠΥΥ για 200.000 συνταγές που εκδόθηκαν Σεπτέμβριο, αλλά εκτελέστηκαν Αύγουστο
Την ύπαρξη 200.000 συνταγών που εκδόθηκαν τον Σεπτέμβριο, αλλά είχαν εκτελεστεί ήδη από τον Αύγουστο καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λ.Παπαγεωργόπουλος, τονίζοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται ήδη υπό έρευνα. Έχει ζητηθεί η παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να ερευνηθεί εάν κάποιος παραβίασε τα αρχεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΥΚΑ). «Πιθανότατα πρόκειται για τεχνικό λάθος» υποστηρίζει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ.Αμπατζόγλου.
Την ύπαρξη 200.000 συνταγών που εκδόθηκαν τον Σεπτέμβριο, αλλά είχαν εκτελεστεί ήδη από τον Αύγουστο καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λ.Παπαγεωργόπουλος, τονίζοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται ήδη υπό έρευνα.
Όπως είπε ο κ. Παπαγεωργόπουλος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, έχει ζητηθεί ήδη η παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να ερευνηθεί εάν κάποιος παραβίασε τα αρχεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΥΚΑ).
«Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει» είπε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ.
Από την πλευρά του, στην ίδια εκπομπή, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ.Αμπατζόγλου, είπε ότι «οι καταγγελίες του ΕΟΠΥΥ θα αποδειχθούν “φλούδα”» και υποστήριξε ότι πιθανότατα πρόκειται για εμπλοκή ή τεχνικό λάθος στην ΗΔΥΚΑ.
«Αν αποδειχθεί όμως ότι υπάρχει απάτη στην οποία εμπλέκονται γιατροί και φαρμακοποιοί θα πρέπει να τους πάρουμε τα κεφάλια» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο… ρελαντί η ανανέωση των αθηναϊκών συγκοινωνιών
- Αξιοποίηση δασικών εκτάσεων υπό προϋποθέσεις
- Ενοίκια: Τριπλή ενίσχυση φέτος για 50.000 δημόσιους λειτουργούς
- «Σ’ αγαπώ, πατέρα, αλλά μισώ όσα εκπροσωπείς»: Από την ελίτ στον IRA η «περήφανα ένοχη» Ρόουζ Ντάγκντεϊλ
- Το φιλμ Electroma των Daft Punk γιορτάζει 20 χρόνια ζωής
- Είναι ο ναρκισσισμός… κληρονομικός;



