Μετά το slow food menu, chapter I, του φετινού project “Από την φάρμα … στο τραπέζι”, στις 3 Νοεμβρίου και το workshop που ακολούθησε στις 20 Νοεμβρίου, με το ίδιο θέμα, το Breeder Feeder συνεχίζει με το chapter II, του νέου project της Gastronomic Collectiva το Σάββατο 24 Νοεμβρίου2012.

Slow food, Long pleasure, Good life
Στόχος του φετινού θέματος είναι η εξεύρεση, συλλογή και επεξεργασία προϊόντων
σύμφωνα με την εποχικότητα, την φρεσκάδα και την τοπικότητα. Η ανάδειξη υλικών
ξεχασμένων μέχρι τώρα στην Ελλάδα
, δίνει την αφορμή για ένα καινούριο
γαστρονομικό ταξίδι -εντός συνόρων- που ξεκινάει από μικρές τοπικές φάρμες – και την συνεργασία με μικρούς, τοπικούς παραγωγούς – και
καταλήγει σε γεύσεις μοναδικές, εκλεπτυσμένες και παραδοσιακές.
Ακολουθεί το μενού του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου 2012.

slow food menu
chapter II
Προζυμένιο
ψωμί με πρωτόλαδο, αφράλατο, ρίγανη, ξυνομυζήθρα Αντιπάρου και ελιές
τσακιστές
*
Ρίζες
ψητές στο φούρνο με δενδρολίβανο και ξηρούς καρπούς
*
Σούπα
από φακές Εκγλουβής με μυζήθρα και φρέσκο αυγό ποσέ
*
Κατσικάκι
στο φούρνο με άγρια χόρτα αυγολέμονο
*
Ρυζόγαλο
με κανέλα
***
τιμή
μενού: 30 ευρώ

κρατήσεις : feeder@thebreedersystem.com
tel.
+30 210 3317527

Το
Breeder Feeder έχει καθιερώσει την πρακτική Bring Your Own Bottle, καθώς
μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις
γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder. με επιβάρυνση 3€

***


To
Breeder Feeder συνεχίζει την συνεργασία με την Gastronomic Collectiva, την
σύνθεση της οποίας αποτελούν -πλέον – ο Marko Rossi και το νέο μέλος Γιάννης
Κατσανδρής
(δεξιά), που έρχεται να προσθέσει τις αιγαιοπελαγίτικες minimal καταβολές του
στην ομάδα. ‘Εχει διακριθεί ως μέλος της Aegean Cuisine και έχει μακρά υπηρεσία
στον επαναπροσδιορισμό των ελληνικών παραδοσιακών υλικών.

BREEDER
FEEDER

Περδίκα
6
Μεταξουργείο
Αθήνα