Πρεμιέρα με «The Kings of Mykonos»
Η ταινία περιγράφει την ιστορία του Ελληνοαυστραλού Στηβ που έρχεται στη Μύκονο παρέα με τον κολλητό του Φρανκ, για να παραλάβει την κληρονομιά που του αφήνει ένας “άγνωστος” σε αυτόν θείος: μία ολόκληρη παραλία και μια ταβέρνα στην Μύκονο!!!
Πιστεύοντας ότι επιτέλους θα λύσει το πρόβλημα της ζωής του, καταφτάνει στο νησί, χωρίς να ξέρει πως θα έρθει αντιμέτωπος με τα… greekonomics.
Η γοητευτική τραγουδίστρια Ζωή, ο πλούσιος τοπικός μεγαλοπαράγοντας Μιχάλης, ο Ελληνας “κλασσικός” ταβερνιάρης Τζίμη, η γυναίκα του Βούλα, ο γυναικοκατακτητής με την “απολλώνια” ομορφιά Πιερλουίτζι, η Μις Ιτάλια Ένζα, ο τοπικός αστυνομικός και πολλές ακόμη “προσωπικότητες “ του νησιού μπλέκονται με διάφορους τρόπους στην ιστορία δημιουργώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις και ανατροπές.
Παίζουν: Νικ Γιαννόπουλος, Βινς Κολόσιμο, Ζέτα Μακρυπούλια, Δημήτρης Σταρόβας, Μάνος Γαβράς και Γαλήνη Μαρία Τσεβά.
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 21.15 στο MEGA.
- Κόλαση στη Φουκουσίμα: Έγκλημα, συγκάλυψη, ηρωϊσμός – Το χρονικό της πυρηνικής αποκάλυψης στο φως
- Λεβερκούζεν: Η 11άδα των Γερμανών κόντρα στον Ολυμπιακό
- Τύμπανα πολέμου: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν ότι το Ιράν οχυρώνει κρίσιμες τοποθεσίες
- Αντιφάσεις σε εκθέσεις και στοιχεία: Απόστρατος αστυνομικός λέει ότι ο θάνατος του Κερτ Κομπέιν «ήταν ανθρωποκτονία»
- Κούβα: Ο Μάρκο Ρούμπιο συνομιλεί μυστικά με τον εγγονό του Ραούλ Κάστρο, λέει το Axios
- Eυάγγελος Βενιζέλος: Μεγάλη απώλεια ο θάνατος του Αντώνη Μανιτάκη


