Hans Brinker Budget Hotel: Απογοητεύει τους ταξιδιώτες για 40 χρόνια
Το διάσημο ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ, "έχει... να ζηλέψει"... τα πάντα από τα περισσότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Όχι μόνο όμως δεν προσπαθεί να κρύψει τις αδυναμίες του, αλλά τονίζοντάς τις, τις καθιστά πραγματική πρόκληση διαμονής για τον νεαρόκοσμο της Ευρώπης και όχι μόνο.
Το διάσημο ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ, «έχει… να ζηλέψει»… τα πάντα από τα περισσότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Όχι μόνο όμως δεν προσπαθεί να κρύψει τις αδυναμίες του, αλλά τονίζοντάς τις, τις καθιστά πραγματική πρόκληση διαμονής για τον νεαρόκοσμο της Ευρώπης και όχι μόνο.
Οι υπεύθυνοι του Hostel, έχουν πραγματικό… θράσος.
Γράφουν στην ιστοσελίδα τους: «Το Hans Brinker Budget Hotel δεν είναι απλά ένα φτηνό youth hostel στο Άμστερνταμ. Είναι ένα φτηνό, βρώμικο, κρύο, κακοφωτισμένο youth hostel στο Άμστερνταμ.»
Παρ’ ολ’ αυτά το Hans Brinker Budget Hotel είναι ένα από τα δημοφιλέστερα hostel της Ευρώπης και σύμφωνα με τα reviews στο έγκυρο trip advisor αποτελεί μια μέτρια έως καλή επιλογή διαμονής!
Διαβάστε εδώ περισσότερα.
- Η εμφάνιση που θα φορέσει o Ολυμπιακός κόντρα στην Καϊράτ (pic)
- Νικήτας Τσακίρογλου για Χρυσούλα Διαβάτη: «Ελπίζω η επιστήμη, ο Χριστός να βοηθήσουν να ξαναβρούμε την υγεία»
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με την Καϊράτ (pic)
- Γέμισε πορτοκάλια ο Κηφισός – Επεσαν από φορτηγό
- Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με αντιπροσωπεία Αγροτοκτηνοτρόφων
- Ομαδικοί τάφοι, καρτέλ και σκηνικό μεγάλης ανησυχίας ενόψει Μουντιάλ – Τι συμβαίνει λίγους μήνες πριν τη σέντρα…
