ΣΒΒΕ : Πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) εκ μέρους της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» προσκαλεί άνεργους και πτυχιούχους κάτω των 25 ετών να συμμετέχουν σε πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας και ακολούθως υποβοήθησής τους για το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους καριέρας, έτσι ώστε να βρουν δουλειά στην τοπική αγορά εργασίας.
Η διαδικασία έχει ως εξής:
1. Ο κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του άμεσα γιατί οι θέσεις των ανέργων είναι περιορισμένες.
2. Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» θα καταρτίσει όσους επιλεγούν, παρέχοντάς τους εκπαιδευτικό επίδομα πέντε ευρώ ανά ώρα εκπαίδευσης (5 ευρώ/ώρα), θα συμβουλεύσει και θα υποστηρίξει ανέργους είτε για να στελεχώσουν επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης είτε για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.
3. Επίσης η Α.Σ. «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» θα φέρει σε επαφή τους ανέργους με τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να τους προσλάβουν για τουλάχιστον 3 μήνες.
4. Τέλος, θα τους εντάξει σε προγράμματα εύρεσης χρηματοδότησης για την ίδρυση και λειτουργία της δικής τους επιχείρησης.
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και η αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα βρίσκονται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.sbbe.gr/m2/topsa.asp.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
- Η Σάκκαρη έκανε το χτύπημα της χρονιάς και… τρελάθηκε (vids)
- Οι ΗΠΑ επέλεξαν τον καπιταλισμό των κανονιοφόρων – Ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος και λιγότερο ασφαλής
- Η διττή στρατηγική των ΗΠΑ πίσω από τις απευθείας συνομιλίες τους με τον υπουργό του Μαδούρο πριν την απαγωγή



