Συγγνώμη από τον Γερμανό πρόξενο ζήτησε ένας εκ των συλληφθέντων για το επεισόδιο
Συγγνώμη από τον Γερμανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη ζήτησε ένας εκ των δύο δημοτικών υπαλλήλων που κατηγορούνται για το προ ημερών επεισόδιο σε βάρος του διπλωμάτη. Σύμφωνα με τον κ. Όμπερμαϊερ, ο δημοτικός υπάλληλος, εξηγώντας τη συμπεριφορά του, του είπε ότι «ήταν φορτισμένος», εξαιτίας του μέτρου της διαθεσιμότητας που «απειλεί και τον ίδιο».
Συγγνώμη από τον Γερμανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη ζήτησε ένας εκ των δύο δημοτικών υπαλλήλων που κατηγορούνται για το προ ημερών επεισόδιο σε βάρος του διπλωμάτη.
Όπως επιβεβαίωσε, ο Γερμανός πρόξενος, Βόλγφκανγκ Χέλσερ-Όμπερμαϊερ, ο δημοτικός υπάλληλος με πρωτοβουλία του τον προσέγγισε τη Δευτέρα έξω από τη δικαστική αίθουσα του Αυτόφωρου Μονομελούς Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου επρόκειτο να δικαστεί η υπόθεση και του ζήτησε συγγνώμη.
Σημειώνεται ότι η δίκη πήρε και νέα αναβολή για την επόμενη Τρίτη, αυτή τη φορά λόγω απουσίας των μαρτύρων αστυνομικών που επικαλέστηκαν υπηρεσιακές υποχρεώσεις.
Σύμφωνα με τον κ. Όμπερμαϊερ, ο δημοτικός υπάλληλος, εξηγώντας τη συμπεριφορά του, του είπε ότι «ήταν φορτισμένος», εξαιτίας του μέτρου της διαθεσιμότητας που «απειλεί και τον ίδιο». Ο πρόξενος έκανε δεκτή τη συγγνώμη, σημειώνοντας, πάντως, ότι «η βία δεν είναι μέσο επίλυσης των διαφορών».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυτά είναι τα 10 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο – Μόνο δύο ευρωπαϊκά στη λίστα
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- «Βιολάντα»: Εκτεταμένη διαρροή προπανίου διαπιστώνει η έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
- WSJ: To μεταπολεμικό σχέδιο της Ευρώπης για την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ χωρίς τις ΗΠΑ
- Αεροπορικές: Το σοκ με τα καύσιμα αεροσκαφών λόγω Ιράν επιδεινώνει την κρίση στον κλάδο