Στο εδώλιο ο Κ.Μπαρμπαρούσης για τις «επισκέψεις» στη λαϊκή αγορά Μεσολογγίου
Βαρύτατο είναι το κατηγορητήριο του εισαγγελέα κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ.Μπαρμπαρούση για τις «επισκέψεις» στη λαϊκή αγορά Μεσολογγίου και τις επιθέσεις κατά πάγκων μικροπωλητών. Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων.
Βαρύτατο είναι το κατηγορητήριο του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ.Μπαρμπαρούση για τις «επισκέψεις» στη λαϊκή αγορά Μεσολογγίου και τις επιθέσεις κατά πάγκων μικροπωλητών.
Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξηγια παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων.
Εκτός από το βουλευτή δίωξη ασκήθηκε και σε άλλα εννέα άτομα.
Πριν από λίγες εβδομάδες η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του βουλευτή για την εμπλοκή του στα επεισόδια της 8ης Σεπτεμβρίου σε βάρος αλλοδαπών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι.
Την άρση της ασυλίας του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής είχε ζητήσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι.Τέντες με σχετικό αίτημα που είχε διαβιβαστεί στην Βουλή, για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και της απόπειρας αντιποίησης Αρχής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μεγάλη Βρετανία δεν θα συμμετέχει σε επιθέσεις κατά του Ιράν όπως ανακοίνωσε ο Κιρ Στάρμερ
- Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης
- Θέλετε να αποδράσετε μακριά από τα αυτοκίνητα; Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη
- Ο ηγέτης των Χούθι καταδικάζει τις επιθέσεις – «Το Ιράν έχει το δικαίωμα να χτυπήσει αμερικανικές βάσεις»
- Ανακοίνωση της κυβέρνησης του Ισραήλ για το κοινό εν μέσω πολεμικών επιχειρήσεων
- Ολυμπιακός: Η απονομή στους Κυπελλούχους Ελλάδας (vid+pics)


