Στα 6,84 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα στο δεκάμηνο
Στα 6,84 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης στο δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου, έναντι 19,781 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών.
Στα 6,84 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης στο δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου, έναντι 19,781 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού μειώθηκαν σε 39,080 δισ. ευρώ, από 39,698 δισ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, μειώθηκαν σε 44,587 δισ. ευρώ, έναντι 57,945 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex
- Κίνα: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν αντικαθιστά θέσεις εργασίας στη χώρα
- Γιορτή σήμερα 14 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»

