Και… ξανά MVP ο Μπόμπι Μπράουν της Σιένα
Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική ο Μπόμπι Μπράουν της Σιένα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 27 πόντους (1/3δίπ., 6/9τρίπ., 7/7β.) και υπήρξε καταλυτικός στην εκτός έδρας νίκη της ιταλικής ομάδας με 101-66 επί της Προκόμ Τρεφλ, για την 5η ημέρα της διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκα.
Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική ο Μπόμπι Μπράουν της Σιένα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της Ευρωλίγκα.
Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 27 πόντους (1/3δίπ., 6/9τρίπ., 7/7β.) και υπήρξε καταλυτικός στην εκτός έδρας νίκη της ιταλικής ομάδας με 101-66 επί της Προκόμ Τρεφλ, για την 5η ημέρα της διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Ευρωλίγκα.
Παράλληλα, ο Μπράουν είχε 7 ασίστ και 1 μόλις λάθος σε 28 λεπτά συμμετοχής. Ο Μπλέικ Σκιλμπ της Σαλόν συγκέντρωσε 34 βαθμούς, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε με αποτέλεσμα ο τίτλος να καταλήξει και πάλι στα… χέρια του Μπράουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
- Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτίθεται να καταψηφίσει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ ελέω Γροιλανδίας
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)
- Ξεκίνησε και επίσημα το Πατρινό Καρναβάλι 2026
- Βρέφος 27 ημερών πέθανε στη Γάζα από το δριμύ ψύχος
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ηράκλειο – «Μίνι μάρκετ» ναρκωτικών στην κατοχή δύο νεαρών

