Βουτιές στην πισίνα του Hilton όλο τον Νοέμβριο, με 50€!
Όταν βρισκόμαστε στην ιδιαίτερη συγκυρία μιας οικονομικής κρίσης και μιας εντυπωσιακά καλοκαιρινής φθινοπωρινής περιόδου, η δυνατότητα της... αποφόρτισης βουτώντας σε μια πισίνα στο κέντρο της Αθήνας, είναι χωρίς αμφιβολία μια αναζωογονητική εμπειρία.
Όταν βρισκόμαστε στην ιδιαίτερη συγκυρία μιας οικονομικής κρίσης και μιας εντυπωσιακά καλοκαιρινής φθινοπωρινής περιόδου, η δυνατότητα της αποφόρτισης βουτώντας σε μια πισίνα στο κέντρο της Αθήνας, είναι χωρίς αμφιβολία μια αναζωογονητική εμπειρία.
Το Hilton Αθηνών λοιπόν, σας δίνει την δυνατότητα – σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος για τα δεδομένα του ξενοδοχείου – να απολαύστε τα οφέλη ενός μπάνιου στην εξωτερική πισίνα του, διαστάσεων 25μ x 15μ, καθημερινά, για όλο το μήνα Νοέμβριο.
Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, μας επιφυλάσσει μερικές ακόμη ηλιόλουστες μέρες, για να χαρούμε τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα στο κέντρο της πόλης. Ακόμη κι αν κάνει λίγο κρύο, είναι μια εμπειρία που αξίζει! Δεν είναι τυχαίο ότι οι χειμερινοί κολυμβητές έχουν τόσο καλή φυσική κατάσταση!
Μηνιαία συνδρομή: €50
Ημερήσια είσοδος: €10
Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210 7281801.
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές προωθήσεις – Ρήγμα στη Ζαπορίζια, εξόντωση εφεδρειών του Κιέβου (χάρτης)
- Αταμάν: «Γι’ αυτό έφερα τον Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αλκοόλ: Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι πότες στην ΕΕ; – Ο απροσδόκητος πρωταθλητής νηφαλιότητας
- Τελικά πόσες ώρες πρέπει να δουλεύουμε; Αναζητώντας μία απάντηση που μπορεί να μην υπάρχει
- Χολαργός: 14χρονος πήγε σε ραντεβού-παγίδα με 20χρονη και τον μαχαίρωσαν – «Έχουμε τσακωθεί, μου την είχαν στημένη»
- Τα δεδομένα για Νικς και Αντετοκούνμπο – Το σενάριο για Λέικερς

