Βουτιές στην πισίνα του Hilton όλο τον Νοέμβριο, με 50€!
Όταν βρισκόμαστε στην ιδιαίτερη συγκυρία μιας οικονομικής κρίσης και μιας εντυπωσιακά καλοκαιρινής φθινοπωρινής περιόδου, η δυνατότητα της... αποφόρτισης βουτώντας σε μια πισίνα στο κέντρο της Αθήνας, είναι χωρίς αμφιβολία μια αναζωογονητική εμπειρία.
Όταν βρισκόμαστε στην ιδιαίτερη συγκυρία μιας οικονομικής κρίσης και μιας εντυπωσιακά καλοκαιρινής φθινοπωρινής περιόδου, η δυνατότητα της αποφόρτισης βουτώντας σε μια πισίνα στο κέντρο της Αθήνας, είναι χωρίς αμφιβολία μια αναζωογονητική εμπειρία.
Το Hilton Αθηνών λοιπόν, σας δίνει την δυνατότητα – σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος για τα δεδομένα του ξενοδοχείου – να απολαύστε τα οφέλη ενός μπάνιου στην εξωτερική πισίνα του, διαστάσεων 25μ x 15μ, καθημερινά, για όλο το μήνα Νοέμβριο.
Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, μας επιφυλάσσει μερικές ακόμη ηλιόλουστες μέρες, για να χαρούμε τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα στο κέντρο της πόλης. Ακόμη κι αν κάνει λίγο κρύο, είναι μια εμπειρία που αξίζει! Δεν είναι τυχαίο ότι οι χειμερινοί κολυμβητές έχουν τόσο καλή φυσική κατάσταση!
Μηνιαία συνδρομή: €50
Ημερήσια είσοδος: €10
Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 210 7281801.
- Συρία: Ο Μακρόν και ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν ζητούν άμεση αποκλιμάκωση και μόνιμη κατάπαυση πυρός
- «Έχω παραιτηθεί», απαντά ο Ανεστίδης για τη «διαγραφή» από τη ΝΔ – Καταδικάζει τη μετάδοση των υβριστικών δηλώσεων η ΠΟΕΣΥ
- Αλόκα, ο προσκυνητής Λουκάνικος – «Φύλακας άγγελος» των Βουδιστών μοναχών για τη συμπόνια
- Άρης Betsson – Περιστέρι Betsson 93-75: Στο «Final-8» του Κυπέλλου οι «κίτρινοι», με 14/29 τρίποντα! (vid)
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ μιλούσαν με υπουργό του Μαδούρο μήνες πριν από την επιδρομή στο Καράκας
- LIVE: Ελλάδα – Τουρκία
