«Δεν έχει ξεχάσει το μπάσκετ ο Ολυμπιακός» είπε ο Μάλκοβιτς
«Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν ξέχασαν να παίζουν μπάσκετ» τόνισε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς εν όψει του αγώνα της Τσεντεβίτα με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή. «Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος με κόσμο που τον στηρίζει» συμπλήρωσε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.
«Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν ξέχασαν να παίζουν μπάσκετ» τόνισε ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς εν όψει του αγώνα της Τσεντεβίτα με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή. «Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος με κόσμο που τον στηρίζει» συμπλήρωσε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.
«Το γεγονός ότι έχασε το τελευταίο παιχνίδι δεν είναι καλό για εμάς. Ο Μάρκο Τόμας βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι που είναι ευχάριστα καλό για εμάς.
»Πιστεύω ότι θα είναι σε θέση να μας ενισχύσει σε λίγο καιρό. Στον Πειραιά θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι μας στην Ευρωλίγκα».
Καρ: «Υπάρχει διαφορά με τον Ολυμπιακό»
Από πλευράς παικτών, ο Μάρκο Καρ δήλωσε: «Είχαμε δύο πολύ κακά παιχνίδια, στα οποία δείξαμε τα πάντα εκτός από ποιότητα. Στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια. Υπάρχει διαφορά ποιότητας στα ρόστερ μεταξύ της Τσεντεβίτα και του Ολυμπιακού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κόρη του Ρίτσαρντ Μπάρτον, το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση της με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
- Ψηφιακή ετικέτα: Το νέο πεδίο μάχης για την ενιαία αγορά στην Ευρώπη
- Εμπρησμός σε μάντρα ενοικιαζόμενων οχημάτων: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Δύο οι δράστες
- Δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τον Δήμο
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή



