Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ την Παρασκευή λόγω απεργίας των ηλεκτροδηγών
Χωρίς Μετρό γραμμές (2 και 3) και ΗΣΑΠ (γραμμή 1) θα μείνει η πρωτεύουσα την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ.
Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ θα μείνει η πρωτεύουσα την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους «η χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την κατάργηση της συμμετοχής του Δημοσίου σε στρατηγικού χαρακτήρα ΔΕΚΟ και όχι μόνο, άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων, προς όφελος των μεγαλοεπενδυτών.
» Η εύθραυστη κυβερνητική συνοχή, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως δικαιώνονται για άλλη μια φορά όσοι έχουν την πεποίθηση ότι η ύφεση δε θα σταματήσει, ακόμα και αν εκχωρηθεί στους ιδιώτες κάθε τι που έχει σχέση με το ελληνικό κράτος.
» Επιπλέον, κατατέθηκαν στην ουσία ο προϋπολογισμός και τα επίπονα – σκληρά μέτρα που θα πλήξουν όλους τους παραγωγικούς τομείς, καθώς και τους άνεργους και τους συνταξιούχους.
Τέλος, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., εφαρμόζοντας τις «άνωθεν» εντολές, προβαίνει σε υλοποίηση ‘διοικητικών πράξεων’ που θίγουν και προσβάλλουν τους εργαζόμενους σε αυτή.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λεωφορείο με Βρετανούς τουρίστες βγήκε εκτός δρόμου στην Ισπανία – Ένας νεκρός και 27 τραυματίες
- Εκτός δράσης και πάλι ο Λαουτάρο Μαρτίνες με θλάση στη γάμπα
- Κεσσές για υποκλοπές: Λαμπάδα πρέπει να ανάψει ο Λαβράνος στον κουμπάρο του Γρηγόρη Δημητριάδη
- Φίλοι εναντίον φίλων – Σπάνιος «εμφύλιος πόλεμος» δίχασε τη μεγαλύτερη ομάδα χιμπατζήδων
- Ένα γράμμα του DNA αρκεί για να μετατρέψει θηλυκά έμβρυα σε αρσενικά
- Ο Τραμπ ακύρωσε ό,τι ονειρεύεται κάθε λογικός πρόεδρος: Καλούς πράκτορες και ακριβείς πληροφορίες για το Ιράν

