Σε τριήμερη αποχή από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους
Οι εργαζόμενοι δεν θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των τμημάτων και της Ολομέλειας για έκδοση γνωμοδοτήσεων επί ερωτημάτων της διοίκησης, και δεν θα παρίστανται στα δικαστήρια για τη συζήτηση των υποθέσεων με διάδικο το Ελληνικό Δημόσιο ή ΝΠΔΔ ή Αρχή.
Ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου με το οποίο περικόπτονται οι αποδοχές των δικαστικών λειτουργών, μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) επαναλαμβάνουν τις κινητοποιήσεις, που είχαν αναστείλει.
Σε έκτακτη συνεδρίασή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους αποφάσισε να προχωρήσει σε τριήμερη αποχή το διάστημα 5-7 Νοεμβρίου.
Οι εργαζόμενοι δεν θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των τμημάτων και της Ολομέλειας για έκδοση γνωμοδοτήσεων επί ερωτημάτων της διοίκησης, και δεν θα παρίστανται στα δικαστήρια για τη συζήτηση των υποθέσεων με διάδικο το Ελληνικό Δημόσιο ή ΝΠΔΔ ή Αρχή.
Επίσης, δεν θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις όλων των διοικητικών επιτροπών ή συμβουλίων, στα οποία μετέχουν λόγω της ιδιότητάς τους και δεν θα παρέχουν προφορικές συμβουλές στη διοίκηση (υπουργεία, κλπ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αργυροπελεκάνοι: Τι έδειξε έρευνα για την απώλειά τους στη Μικρή Πρέσπα κατά 60%, λόγω της γρίπης των πτηνών
- Κανένα περιθώριο για πρόσθετα μέτρα στο αγροτικό από Μητσοτάκη – «Οι παρεμβάσεις έχουν ανακοινωθεί»
- Παπασταύρου: «Με τη συμφωνία για το αμερικανικό φυσικό αέριο υλοποιείται το όραμα της Ελλάδας να καταστεί ενεργειακός κόμβος»
- «Αυτή η ντροπή δεν ανήκει στις γυναίκες»: Η διττή ζωή μιας επιζήσασας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου
- Η Σάκκαρη έκανε το χτύπημα της χρονιάς και… τρελάθηκε (vids)
- Οι ΗΠΑ επέλεξαν τον καπιταλισμό των κανονιοφόρων – Ο κόσμος θα γίνει φτωχότερος και λιγότερο ασφαλής



