Συνάντηση Γ.Στουρνάρα με εκπρoσώπους επιστημονικών φορέων
Την μη υπαγωγή του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (Ε.Τ.Α.Α.) στον ΕΟΠΥΥ θα ζητήσουν το μεσημέρι (3 μ.μ.) από τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα οι εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων. Οι εκπρόσωποι των δικηγόρων των γιατρών και άλλων επιστημόνων θα θέσουν αιτήματά τους στον υπουργό. Χαρακτηριστικά ο ΔΣΑ θα τονίσει ότι τα μέτρα που επιχειρούνται να επιβληθούν σε βάρος του δικηγορικού κόσμου δεν έχουν σχέση με τις απαιτήσεις της τρόικας, αλλά είναι κατ’ επιταγήν συγκεκριμένων συμφερόντων.
Την μη υπαγωγή του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (Ε.Τ.Α.Α.) στον ΕΟΠΥΥ θα ζητήσουν σήμερα το μεσημέρι (3 μ.μ.) από τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα οι εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων.
Οι εκπρόσωποι των δικηγόρων θα τονίσουν ότι ι τα μέτρα που επιχειρούνται να επιβληθούν σε βάρος του δικηγορικού κόσμου δεν έχουν σχέση με τις απαιτήσεις της τρόικας, αλλά είναι κατ’ επιταγήν συγκεκριμένων συμφερόντων.
Θα αναφερθούν δε στις αλλαγές για τον περιορισμό της ευθύνης του Επικουρικού Κεφαλαίου ως προς την αποζημίωση θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων, θα ζητήσουν να μην ενταχθούν τα Ταμεία Υγείας του ΕΤΑΑ στον ΕΟΠΥΥ και να μην παρθούν τα αποθεματικά των υγιών Ταμείων για να δοθούν στα στα προβληματικά και θα καταγγείλουν ως επιζήμια την κατάργηση της υποχρεωτικής έως σήμερα παράστασης των δικηγόρων σε συμβολαιογραφικές πράξεις (συμβόλαια, κ.λπ.) που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση.
Ο κλάδος των γιατρών θα ζητήσει από τον κ. Στουρνάρα να δοθούν για όλους τους γιατρούς τα χρωστούμενα 3 χρόνων από τα διάφορα ασφαλιστικά Ταμεία ως οφείλει το κράτος από τις συμβατικές του υποχρεώσεις ή να υπάρξει συμψηφισμός με τα χρήματα που οφείλουν οι γιατροί προς το κράτος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών
- Gen Z: Μισθός, υγεία και προσωπική ζωή – Όταν η γενιά αυτή μιλάει και ακούγεται, οι εργοδότες κερδίζουν
