Δια βίου αποκλεισμός από το άθλημα και αφαίρεση τίτλων για τον Άρμστρονγκ
H Διεθνής Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοίνωσε την απόφαση της να αφαιρέσει από τον Λανς Άρμστρονγκ και τους επτά τίτλους που κατέκτησε στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (1999-2005) και να του επιβάλει δια βίου αποκλεισμό από το άθλημα.
H Διεθνής Ομοσπονδία Ποδηλασίας ανακοίνωσε την απόφαση της να αφαιρέσει από τον Λανς Άρμστρονγκ και τους επτά τίτλους που κατέκτησε στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας (1999-2005) και να του επιβάλει δια βίου αποκλεισμό από το άθλημα.
Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας, Πατ ΜακΚουάιντ, ανακοινώνοντας την αποφάση είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λανς Αρμστρονγκ δεν έχει καμία θέση στην ποδηλασία. Του αξίζει να ξεχαστεί»!
Ο 41χρονος Αμερικανός μάλιστα αποδέχτηκε την έκθεση της υπηρεσίας αντιντόπινγκ των ΗΠΑ (USADA) και δεν θα προσφύγει στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.
Παράλληλα ο διευθυντής του Ποδηλατικού Γύρου, Κριστιάν Πρεντόμ, τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας είναι αποδεκτή και μετά την αφαίρεση των τίτλων του Άρμστρονγκ δεν θα γίνουν ανακατατάξεις, αλλά απλώς δεν θα υπάρχουν νικητές εκείνη τη σεζόν.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Συνθήματα που είχαν σαν σκοπό να θίξουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Αιγυπτίων ακούστηκαν από την καταλανική εξέδρα στο φιλικό της Ισπανίας, με τον Λαμίν Γιαμάλ -Μουσουλμάνος γαρ- να αποχωρεί από το γήπεδο σοκαρισμένος.
Τα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Αττική οδήγησαν τον ΕΣΑΚΕ στο να αποφασίσει την δεύτερη αναβολή του προγραμματισμένου για το απόγευμα της Τετάρτης (1/4) ματς ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Άρη – Στις 22/4 η νέα ημερομηνία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας