
Με κέρδη 3,28% πάνω από τις 820 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο
Υψηλά κέρδη σημείωσε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις μετοχές εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης.
Υψηλά κέρδη σημείωσε το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις μετοχές εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 3,28% στις 824,86 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 56,7 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο 3,30% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 1,10%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών έκλεισε υψηλότερα κατά 2,36%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 89 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 40 σε αρνητικό, ενώ 24 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν μεικτές τάσεις, ενώ ανοδικά κινείται η Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 σημείωνε πτώση 0,19%, στο Παρίσι ο CAC 40 ενισχυόταν κατά 0,08% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν υψηλότερα κατά 0,02%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 0,23% και στην Ιταλία πτώση 0,05%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ενισχυόταν κατά 0,42%, ο Nasdaq κατά 0,28% και ο Standard & Poor’s 500 σημείωνε κέρδη 0,24%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο της 19χρονης
- Νότια Κορέα: Φυλάκιση 90χρονης για ξέπλυμα χρημάτων από εμπόριο ναρκωτικών που έκανε ο γιος της
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Σακελλαρίδης: Άμεση αποπομπή του προκλητικού και ψεύτη Λαζαρίδη από την κυβέρνηση
- «Ανεπίσημο χωρίς να είναι ατημέλητο» – Tο φανελένιο πουκάμισο κάνει την επανεμφάνισή του
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
