Στάση εργασίας της ΠΟΕ – ΟΤΑ την Τρίτη εν όψει του συλλαλητηρίου
Παναττική στάση εργασίας για την Τρίτη, από τις 12, και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη 1 το μεσημέρι στο Σύνταγμα ανακοίνωσε η ΠΟΕ- ΟΤΑ.
Παναττική στάση εργασίας για την Τρίτη, από τις 12, και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη 1 το μεσημέρι στο Σύνταγμα ανακοίνωσε η ΠΟΕ- ΟΤΑ.
Τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων, που είναι μέλη της Ομοσπονδίας, καλούνται να προετοιμάσουν από το πρωί της Τρίτης σε κάθε υπηρεσία «τη μαζική κάθοδο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» στο συλλαλητήριο.
Η προσυγκέντρωση των εργαζομένων θα γίνει στις 12.30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικειοθελής εισαγωγή σε κέντρο θεραπείας
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Συνεχείς οι αφίξεις πλοίων στα λιμάνια της Αττικής
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Το… τερμάτισε: Μετά την επίθεση στον Πάπα ο Τραμπ εμφανίζεται ως… Χριστός
