Αναβολή για τις 18 Οκτωβρίου πήραν οι συλληφθέντες του Πενταγώνου
Για τις 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη των 12 εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι συνελήφθησαν στα επεισόδια στο υπουργείο Άμυνας.
Για τις 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη των 12 εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, οι οποίοι συνελήφθησαν στα επεισόδια στο υπουργείο Άμυνας.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες αστυνομικοί.
Οι 12 εργαζόμενοι των Ναυπηγείων, απλήρωτοι επί εξάμηνο, κατηγορούνται ανά περίπτωση για αντίσταση κατά της αρχής, απρόκλητη διακεκριμένη φθορά, απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Φρίντριχ Μερτς: «Είναι στον πυρήνα του DNA μας να σταθούμε στο πλευρό του Ισραήλ»


