Κέρδη στις αγορές των ΗΠΑ, μεικτές τάσεις στην Ευρώπη την Πέμπτη
Σε θετικό έδαφος κινήθηκε την Πέμπτη η Νέα Υόρκη ενώ αντίθετα νωρίτερα στην Ευρώπη επικράτησαν μεικτές τάσεις, χωρίς πάντως σημαντικές απώλειες ή κέρδη.
Σε θετικό έδαφος κινήθηκε την Πέμπτη η Νέα Υόρκη ενώ αντίθετα νωρίτερα στην Ευρώπη επικράτησαν μεικτές τάσεις, χωρίς πάντως σημαντικές απώλειες ή κέρδη.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones είχε άνοδο 0,60% ως τις 13.575,97 μονάδες.
Ανοδικά κινήθηκε ο Standard & Poor’s 500 που έκλεισε στις 1.461,45 μονάδες (+0,72%) και ο Nasdaq που έκλεισε στις 3.149,46 μονάδες (+0,45%).
Οριακά τα κέρδη για τον FTSE στο Λονδίνο που βρέθηκε στις 5,827.78 μονάδες με άνοδο 0,03%. Περιορισμένες οι απώλειες (-0,23%) στην Φρανκφούρτη όπου ο DAX έκλεισε στις 7,305.21 μονάδες.
Στο Παρίσι ο CAC βρέθηκε στις 3,401.20 μονάδες με πτώση 0,14% ενώ ο SMI στη Ζυρίχη είχε άνοδο 0,39% ως τις 6,631.35 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κυβέρνηση Τραμπ κυνηγά τον διοικητή της Fed δικαστικά για να … ρίξει τα επιτόκια
- Grand Prix: Αναβάλλονται λόγω του πολέμου οι αγώνες της Formula 1 σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία
- Δουδωνής για σκάνδαλο υποκλοπών: Μείζον θεσμικό ζήτημα για τη λειτουργία του κράτους η δήλωση Ντίλιαν
- Οι ΗΠΑ επικήρυξαν όλη την ιρανική ηγεσία – 10 εκατ. δολάρια για τον Mοτζτάμπα Χαμενεΐ
- Ο Τζιν Σίμονς τα βάζει με τους πολιτικοποιημένους διάσημους
- Football Rankings: «Η ΑΕΚ θεωρείται 3ο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League»

