Υγεία: Κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 95 εκατ. ευρώ
Τη σύναψη συμφωνίας με τις πιστώτριες τράπεζες για έκδοση κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ύψους 95 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε το ΥΓΕΙΑ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το προϊόν του ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του συνολικού υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας και θα έχει ως συνέπεια για τους σκοπούς των οικονομικών της καταστάσεων την αναταξινόμηση ισόποσων δανείων της Εταιρείας από τη γραμμή της Κατάστασης Οικονομικής Θέσης «Βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις» στην γραμμή «Μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις».
Η Διοίκηση του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, όπως αναφέρεται σχετικά, αντιλαμβανόμενη τις γενικότερες τάσεις και προκλήσεις από την οικονομική κρίση και ιδιαίτερα τις επικρατούσες συνθήκες στον κλάδο υγείας και με γνώμονα το μακροπρόθεσμο συμφέρον όλων των συμμετεχόντων μετόχων, προσαρμόζει τη στρατηγική της με βασικό μέλημα τη διατήρηση της επαρκούς ρευστότητας, τη συνεχή βελτίωση της χρηματοοικονομικής θέσης και την υγιή ανάπτυξη του Ομίλου με απώτερο στόχο την διατήρηση της κυρίαρχης θέσης που κατέχει στο κλάδο υπηρεσιών υγείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι υπερπαραγωγές που κατέληξαν σε «ναυάγιο»: Αυτές είναι οι ταινίες – απογοήτευση του 2025
- Ανδρουλάκης: Στον ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»
- Χιούστον: Αυξάνονται οι φόβοι για serial killer μετά τον εντοπισμό τριών ακόμη πτωμάτων
- Να φύγει ο Λανουά ζήτησε ο Ολυμπιακός – «Κεραυνοί» Καραπαπά!
- Θεσσαλονίκη: Παρελθόν από την 1η Ιανουαρίου τα χάρτινα εισιτήρια στις αστικές συγκοινωνίες
- Γιατί οι Ρώσοι δεν ξεσηκώθηκαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

