Φήμες και για Samsung Galaxy S III mini στις 11 Οκτωβρίου
Προσκλήσεις στους Γερμανούς συναδέλφους έχει αρχίσει να αποστέλλει η Samsung σε μια εκδήλωση προγραμματισμένη για την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, αφιερωμένη «σε κάτι μικρό, που θα αποδειχτεί πραγματικά μεγάλο». Η κυκλοφορία ενός μικρότερου Samsung Galaxy S III φημολογείται από καιρό και όλα δείχνουν ότι οι φήμες θα επιβεβαιωθούν λίγο πριν την εορταστική περίοδο του 2012.
Προσκλήσεις στους Γερμανούς συναδέλφους έχει αρχίσει να αποστέλλει η Samsung σε μια εκδήλωση προγραμματισμένη για την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, αφιερωμένη «σε κάτι μικρό, που θα αποδειχτεί πραγματικά μεγάλο».
Η κυκλοφορία ενός μικρότερου Samsung Galaxy S III φημολογείται από καιρό και όλα δείχνουν ότι οι φήμες θα επιβεβαιωθούν λίγο πριν την εορταστική περίοδο του 2012.
H συσκευή στην οποία γίνεται αναφορά ως S III mini λέγεται ότι θα έχει οθόνη 4 ιντσών, κάμερα 5Mpixel και Android 4.1 Jelly Bean. Στην κατηγορία αυτά έκανε πρόσφατα την δική της πρόταση η HTC, με το HTC Desire X, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο tech.in.gr (με ολίγη από HTC One X).
To μίνι φαίνεται ότι ξανάρχεται στην μόδα, με τις φήμες για τα αποκαλυπτήρια ενός iPad mini από την Apple να αναζωπυρώνονται.
{{{related}}}
In.gr Τεχνολογία
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
- Απάντηση Χαρίτση σε Τσίπρα: «Λαϊκό Μέτωπο του ενός δεν υπήρξε ποτέ»
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
- Ναύπλιο: «Πράσινο φως» για το πρώτο καταδυτικό πάρκο