Grimaldi: Συμφωνία με ΝΕΛ στην Αδριατική
Συμφωνία συνεργασίας στην Αδριατική έκλεισαν ο Όμιλος Grimaldi και η ΝΕΛ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αφορά στα καθημερινά (εκτός Κυριακής) δρομολόγια μεταξύ Μπρίντεζι και Ηγουμενίτσας από τα ro/pax, του Grimaldi, «Sorrento» και «Florencia» ναυπήγησης 2003 και 2005 αντίστοιχα. Τα πλοία θα πλέον με ταχύτητα 23 κόμβων και δύναται να μεταφέρουν άνω των 900 επιβατών έκαστο.
Για να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητά τους προσφέρεται έκπτωση 100 ευρώ σε κάθε φορτηγό ή ρυμουλκούμενο. Η ΝΕΛ θα συμβάλει στην ενίσχυση του ιταλικού ομίλου που ελέγχει την Minoan και συμμετέχει στο μετοχικό κεφαλαιο την HSW, στις γραμμές Ελλάδας, Τουρκίας και Βαλκανίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίμνη Μόρνου: Θεαματική άνοδος της στάθμης του νερού από τις βροχοπτώσεις
- Ίταλια: Άγρια δολοφονία 17χρονης – Ομολόγησε ο 20χρονος φίλος της
- Σπουδαία κίνηση: Ο Κουλιεράκης σκόραρε κι αφιέρωσε το γκολ στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ (vid)
- Τα σημερινά εργαλεία της κατασκοπίας – Πώς παίζεται το «βρόμικο» παιχνίδι των υπερδυνάμεων
- Θύματα του γιατρού που καταδικάστηκε για «φακελάκι» αποκαλύπτουν – «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εγκληματήσει μόνο μία φορά»
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου

