Άλλαξε «δρόμο» ο Φρανσουά Ολάντ για να αποφύγει την πρώην του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ
Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ για να μη βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την πρώην σύντροφό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ στην 67η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Ενώ οι φωτορεπόρτερ ετοίμαζαν τις μηχανές τους για να τραβήξουν το... στιγμιότυπο της ημέρας, ο Ολάντ έκανε το γύρο του κτιρίου προκειμένου να απομακρυνθεί από τη Ρουαγιάλ και να μην την χαιρετήσει.
Στροφή 180 μοιρών έκανε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ για να μη βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την πρώην σύντροφό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ στην 67η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Την ώρα που η Ρουαγιάλ εξηγούσε σε Γάλλους δημοσιογράφους τους λόγους της παρουσίας της στη Νέα Υόρκη ως αντιπροέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, εμφανίζεται η επίσημη γαλλική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Ολάντ.
Προορισμός του Γάλλου προέδρου ήταν η σύνοδος για το Σαχέλ, ωστόσο θα έπρεπε αναγκαστικά να περάσει δίπλα από τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ και να τη χαιρετήσει, ενώ οι φωτορεπόρτερ ετοίμαζαν τις μηχανές τους, όπως αναφέρουν Τα Νέα.
Ξαφνικά, ο Φρανσουά Ολάντ γυρίζει την πλάτη του στις κάμερες και οι συνεργάτες του διαβουλεύονται.
«Θα χαιρετήσετε τον πρόεδρο;» ρωτούν τη Ρουαγιάλ οι δημοσιογράφοι. «Ναι αν το πρωτόκολλο το επιτρέψει… Είναι μια μορφή συνάντησης, αφού βρισκόμαστε και οι δύο στο χώρο διεξαγωγής μίας διεθνούς συνόδου» είπε.
Ωστόσο, η συνάντηση αυτή δεν έγινε ποτέ. Η γαλλική αντιπροσωπεία κάνει στροφή 180 μοιρών και τον γύρο του κτιρίου για να μη χαιρετήσει την πρώην σύντροφό του. Η επίσημη δικαιολογία, βέβαια, ήταν ότι ο Ολάντ έπρεπε για λίγο να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό του Μάλι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος
- Τσαγκαράκης: «Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία» – Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές
