Εξώδικο Καρχιμάκη προς Στουρνάρα, Ρουπακιώτη, ΣΔΟΕ για τη λίστα των «36»
Εξώδικο προς τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντ.Ρουπακιώτη και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) έστειλε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκης, διαμαρτυρόμενος για την εμπλοκή του ονόματός του στην περιβόητη λίστα των «36» πολιτικών προσώπων που ερευνά το ΣΔΟΕ για «ύποπτο πλουτισμό», καθώς και για την δημοσιοποίησή της. Ο κ. Καρχιμάκης ζητά το έγγραφο εφόσον υπάρχει και να ενημερωθεί για το ποιος, πότε και με βάσει ποια στοιχεία ή καταγγελίες συνέταξαν το έγγραφο, που τον περιλαμβάνει.
Εξώδικο προς τον υπουργό Οικονομικών Γ.Στουρνάρα, τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντ.Ρουπακιώτη και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) έστειλε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκης, διαμαρτυρόμενος για την εμπλοκή του ονόματός του στην περιβόητη λίστα των «36» πολιτικών προσώπων που ερευνά το ΣΔΟΕ για «ύποπτο πλουτισμό», καθώς και για την δημοσιοποίησή της.
Ο κ. Καρχιμάκης ζητά να μάθει εάν υφίσταται τέτοιο έγγραφο, που να περιλαμβάνει το όνομά του. Επίσης, ζητά να του χορηγηθεί εφόσον πραγματικά υπάρχει και να ενημερωθεί για το ποιος, πότε και με βάσει ποια στοιχεία ή καταγγελίες συνέταξαν το έγγραφο αυτό.
Όπως λέει, σε περίπτωση που δεν του χορηγηθούν τα στοιχεία αυτά, θα τα ζητήσει διά της δικαστικής οδού, ενώ παράλληλα θα ασκήσει τα κατά το νόμο δικαιώματά του για «την αποκατάσταση της τρωθείσας ανεπανόρθωτα τιμής και υπόληψής» του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
