Μικρά κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε τοποθετήσεις σε αρκετούς κλάδους.

Στις 15:55 ο γενικός δείκτης ενισχυόταν κατά 0,22% στις 744,09 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 24,1 εκατ. ευρώ περίπου.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε κέρδη 0,19% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδιζε 0,01%.

Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών κατέγραφε κέρδη 0,12%.

Από το σύνολο των μετοχών που διακινούνταν, 69 ήταν σε αρνητικό έδαφος, 53 σε θετικό, ενώ 23 παρέμειναν αμετάβλητες.

Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ πτωτικό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρούσε κατά 0,27%, στο Παρίσι ο CAC 40 κατά 1,57% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ήταν χαμηλότερα κατά 0,69%.

Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε απώλειες 1,55% και στην Ιταλία πτώση 1,87%.

Με πτώση 0,89% στις 8.870,16 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο του Τόκιο, μετά τις ανησυχίες των επενδυτών για την ανάπτυξη στην Ιαπωνία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ