Στην Αθήνα έρχεται τη Δευτέρα ο Ευρωπαίος επίτροπος Στέφαν Φούλε
Στην Αθήνα θα έρθει την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τη Διεύρυνση και την Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας, Στέφαν Φούλε. Ο επίτροπος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στις 11 το πρωί και στη συνέχεια με τον υπουργό Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλο.
Στην Αθήνα θα έρθει την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για τη Διεύρυνση και την Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας, Στέφαν Φούλε.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους της κυβέρνησης προκειμένου να συζητήσει θέματα της αρμοδιότητάς του.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το πρόγραμμα του περιλαμβάνει τις εξής συναντήσεις:
– με τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Δημήτρη Κούρκουλα (09:30),
– με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (11:00, στο Μέγαρο Μαξίμου) και
– με τον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο στις 14.00. Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις.
Αμέσως μετά, ο επίτροπος θα συμμετάσχει σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο κ. Αβραμόπουλος.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αθήνα, ο επίτροποςθα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που οργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το ΕΛΙΑΜΕΠ.
Θέμα της ομιλίας του επιτρόπου θα είναι «Διεύρυνση της ΕΕ: Η ευρωπαϊκή ατζέντα ως μοχλός μεταρρυθμίσεων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία