Τέσσερα νέα δρομολόγια από την Cyprus Airways
Σημαντική επέκταση στα εσωτερικά δρομολόγια της Ελλάδας περιλαμβάνει το νέο πτητικό πρόγραμμα των Κυπριακών Αερογραμμών από την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, η οποία ξεκινά στις 28 Οκτωβρίου 2012.
Σημαντική επέκταση στα εσωτερικά δρομολόγια της Ελλάδας περιλαμβάνει το νέο πτητικό πρόγραμμα των Κυπριακών Αερογραμμών από την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, η οποία ξεκινά στις 28 Οκτωβρίου 2012.
Μετά την θετική εμπορική απήχηση που είχε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, η Εταιρεία αποφάσισε νέο άνοιγμα στον ελλαδικό χώρο με καθημερινές ή πολύ συχνές πτήσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της χώρας.
Συγκεκριμένα από τις 28 Οκτωβρίου ηCyprus Airways θα πραγματοποιούν στην Ελλάλάδα τα ακόλουθα νέα εσωτερικά δρομολόγια:
- Αθήνα-Ηράκλειο, δύο (2) πτήσεις ημερησίως.
- Αθήνα-Ρόδος, μία (1) πτήση ημερησίως.
- Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη, μία (1) πτήση ημερησίως.
- Ρόδος-Θεσσαλονίκη, τρεις (3) φορές εβδομαδιαίως.
Επίσης με τη χειμερινή περίοδο αυξάνονται κατά μία οι πτήσεις στα δύο υφιστάμενα εσωτερικά δρομολόγια των Κυπριακών Αερογραμμών στην Ελλάδα, ως ακολούθως:
- Αθήνα–Θεσσαλονίκη, τρεις (3) πτήσεις ημερησίως (αντί δύο)
- Ηράκλειο-Ρόδος, τέσσερις (4) πτήσεις εβδομαδιαίως (αντί τρεις)
Οι Κυπριακές Αερογραμμές πιστεύουν ότι η μακροχρόνια άριστη σχέση που έχει οικοδομηθεί στην Ελλάδα, ιδιαίτερα ανάμεσα στο επιβατικό κοινό της χώρας, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να υπάρξει επιτυχής υποδοχή αυτής της νέας κίνησης της Εταιρείας. Οι Κυπριακές Αερογραμμές πετούν στην Ελλάδα από της ίδρυσής τους το 1947 και χαίρουν εκτίμησης ανάμεσα στους Ελλαδίτες ταξιδιώτες για το ψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν. Όλες οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με τα ανανεωμένα αεροσκάφη του στόλου μας τύπου Airbus, όπου θα υπάρχει και Επιχειρηματική Θέση. Οι αναχωρήσεις των πτήσεων θα πραγματοποιούνται σε πολύ βελτιωμένες ώρες, περιλαμβανομένης και πρωινής πτήσης για το δρομολόγιο Αθήνα –Λάρνακα.
- ΠΑΣΟΚ: Ορατές και αόρατες κόντρες για τα ψηφοδέλτια, η νέα «φρουρά» στελεχών και οι προκριματικές του Δούκα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Μιλέι: Θέλει να ιδρύσει συμμαχία για να καταπολεμήσει τον «καρκίνο του σοσιαλισμού»
- Νέες ταινίες: Ζόμπι, ανακόντα, φόνοι
- Πρέβεζα: Αγωνία για τον 16χρονο που τραυματίστηκε με καραμπίνα – Έπεσε και εκπυρσοκρότησε το όπλο
- Στα χέρια του… Αταμάν ο Μαλακάι Φλιν που ενδιέφερε τον Ολυμπιακό

