Ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ από Γ. Στουρνάρα για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Για την πορεία της διαπραγμάτευσης με την τρόικα θα ενημερώσει το μεσημέρι της Πέμπτης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Στουρνάρας σε συνάντηση που θα γίνει στο υπουργείο Οικονομικών, λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μάξιμου. Συγκεκριμένα ο κ. Στουρνάρας θα έχει συνάντηση με τους Γιάννη Δραγασάκη, υπεύθυνο της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής και της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπεύθυνο της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου στον τομέα της Οικονομίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Για την πορεία της διαπραγμάτευσης με την τρόικα θα ενημερώσει το μεσημέρι της Πέμπτης στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Στουρνάρας σε συνάντηση που θα γίνει στο υπουργείο Οικονομικών λίγη ώρα πριν τη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μάξιμου.
Συγκεκριμένα ο κ. Στουρνάρας θα έχει συνάντηση με τους Γιάννη Δραγασάκη, υπεύθυνο της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής και της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, και Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπεύθυνο της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου στον τομέα της Οικονομίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το οικονομικό επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επισημάνει πως η κρίση λαμβάνει επικίνδυνες κοινωνικές διαστάσεις καθώς πλήττει πλέον ευρύτατα στρώματα του πληθυσμού, ότι η εφαρμογή του προγράμματος της εσωτερικής υποτίμησης έχει αποτύχει να δημιουργήσει προϋποθέσεις ανάκαμψης και οδηγεί σε φαύλο κύκλο ύφεσης και λήψης νέων μέτρων πλήττοντας τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας και ότι η ύφεση παραμένει εκτός ελέγχου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σπανούλης: «Σουτάραμε άθλια – Με 65 πόντους δεν κερδίζεις» (vid)
- Ο Τζιμ Κάρεϊ διασκέδασε τα πλήθη στα βραβεία César – «Τι έχετε να πείτε για τα γαλλικά μου; Η γλώσσα μου κουράστηκε»
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη Λέρο: Όταν ο πατέρας χτυπούσε τον γιο του πριν από ένα χρόνο
- Ιράν: Αεροπορικές εταιρείες ακυρώνουν πτήσεις προς τα αεροδρόμια της Ισλαμικής Δημοκρατίας
- Η υποκρισία Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και η αφωνία για τις υποκλοπές – «Δεν τελείωσε εδώ», λέει η αντιπολίτευση
- Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 8-15: Ολοταχώς για μια ακόμα κούπα οι Ερυθρόλευκοι


