Απέχουν από συσσίτιο και εργασίες οι κρατούμενοι των φυλακών Κέρκυρας
Οι κρατούμενοι των φυλακών της Κέρκυρας απέχουν, για πέμπτη ημέρα, από συσσίτιο και εργασίες, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης, που πραγματοποιείται σε πολλές φυλακές.
Οι κρατούμενοι των φυλακών της Κέρκυρας απέχουν, για πέμπτη ημέρα, από συσσίτιο και εργασίες, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης, που πραγματοποιείται σε πολλές φυλακές.
Τα αιτήματα των κρατουμένων είναι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, η άμεση αποσυμφόρηση των φυλακών, η ιατρική περίθαλψη, τα 3/5 έκτισης ποινής να γίνουν 3/7 και η μέγιστη κράτηση να είναι 12 χρόνια.
Υπάρχουν και επιμέρους αιτήματα που αφορούν τη λειτουργία της φυλακής, ενώ οι εργαζόμενοι κρατούμενοι κάνουν αποχή και από τα μεροκάματα.
Εξάλλου, από τις 20 Σεμπτεμβρίου ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, με αιτήματα την αποσυμφόρηση των φυλακών, την καλύτερη μισθολογική αντιμετώπιση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, αλλά και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΑΔΕ: Πώς θα λειτουργήσουν οι ψηφιακές εφαρμογές τις επόμενες μέρες
- IRIS: Τι αλλάζει με τα όρια στις άμεσες πληρωμές από τον Ιανουάριο 2026
- Νετανιάχου: Συναντήθηκε με τον Ρούμπιο πριν από το ραντεβού με τον Τραμπ
- ΒΗΜΑ: Το συλλεκτικό ημερολόγιο του Αρκά για το 2026 επανακυκλοφορεί αυτή την Κυριακή
- Η Μόσχα απειλεί με αντίποινα για την επίθεση με drones στην οικία του Πούτιν – Βλέπει βρετανικό δάκτυλο
- Γνωστός στις Αρχές ο δράστης των άσκοπων πυροβολισμών στο Ηράκλειο
