Υπογραφές για την εξεταστική για το Μνημόνιο μαζεύουν στο Σύνταγμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
Υπογραφές από τους πολίτες για να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο συλλέγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Από το πρωί της Δευτέρας, για το σκοπό αυτό έχει στηθεί ένα τραπέζι στην πλατεία Συντάγματος, ενώ το ίδιο γίνεται και σε άλλες πόλεις της χώρας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν από τους πολίτες να υπογράψουν, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση από όλους ώστε να αποδοθούν ευθύνες.
Υπογραφές από τους πολίτες για να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο συλλέγουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Από το πρωί της Δευτέρας, για το σκοπό αυτό έχει στηθεί ένα τραπέζι στην πλατεία Συντάγματος, ενώ το ίδιο γίνεται και σε άλλες πόλεις της χώρας.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν από τους πολίτες να υπογράψουν, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση από όλους ώστε να αποδοθούν ευθύνες.
Στις 11:30 της Δευτέρας, στο Σύνταγμα βρέθηκαν περίπου 300 μέλη του κόμματος και ζητούσαν από τον κόσμο να υπογράψει.
Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «ένα ακτιβιστικό μέτρο άμεσης Δημοκρατίας» και κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν καταθέσει πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, ωστόσο δεν έχουν τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, ώστε να προκαλέσουν συζήτηση στην Ολομέλεια.
Ήδη, έχουν απευθυνθεί με επιστολές σε όλους τους βουλευτές και οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ο διαγραφείς από τη ΝΔ Ν.Νικολόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
