Άγρια ναζιστική επίθεση κατά μεταναστών στην Καλαμάτα
Ναζιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών στην Καλαμάτα πραγματοποίησε ομάδα 30 ατόμων. Κραυγάζοντας, βρίζοντας και απειλώντας, έσπασαν τζάμια σε πόρτες και παράθυρα, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχαν και στουπιά, για να βάλουν φωτιά στο σπίτι, αλλά δεν τα χρησιμοποίησαν επειδή οι μετανάστες πρόλαβαν κι έφυγαν. Η αστυνομία προσήγαγε πέντε μετανάστες.
Ναζιστική επίθεση σε σπίτι μεταναστών από το Μπανγκλαντές πραγματοποίησε ομάδα 30 ατόμων στην Καλαμάτα, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία».
Οι νεαροί, ηλικίας από 17 έως 25 ετών, επιτέθηκαν κραυγάζοντας, βρίζοντας και απειλώντας, έσπασαν τζάμια σε πόρτες και παράθυρα, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχαν και στουπιά, για να βάλουν φωτιά στο σπίτι, αλλά δεν τα χρησιμοποίησαν επειδή οι μετανάστες πρόλαβαν κι έφυγαν.
Η Αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από περίοικους, όταν έφτασε στην περιοχή προσήγαγε πέντε μετανάστες, από τους οποίους οι δύο ήταν παράνομα στη χώρα.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας Δημήτρης Σταύρου διάταξε προκαταρκτική εξέταση για τις επιθέσεις στους μετανάστες.
Εν τω μεταξύ στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Τριφυλίας έγινε σύσκεψη, προκειμένου να ληφθούν μέτρα ενόψει του πανηγυριού της Κυπαρισσίας και μπροστά στον κίνδυνο να επιτεθούν μέλη της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες μικροπωλητές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)

