H Mercedes AMG GP δίνει 75.500.000 ευρώ για τον Lewis Hamilton
Ο Eddie Jordan έδωσε την είδηση στο BBC, τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης έχουν "πάρει φωτιά" και η McLaren – Mercedes διαψεύδει.
Λίγο πριν το Grand Prix της Ιταλίας η McLaren – Mercedes αντί να παρουσιάζει τη στρατηγική της για τον αγώνα στη Monza δεν προλαβαίνει να διαψεύδει δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων και sites που θέλουν τον L. Hamilton, να αντικαθιστά τον M. Schumacher στην ομάδα της Mercedes AMG GP την επόμενη χρονιά.
Τη «βόμβα» πέταξε ο πρώην ιδιοκτήτης ομάδας και νυν σχολιαστής του BBC Eddie Jordan, o οποίος είπε χθες στο preview του καναλιού για τον αγώνα της Ιταλιας πως: «Πιστεύω πως ο L. Hamilton και η ομάδα της Mercedes έχουν ήδη συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις» είπε ο E. Jordan και πρόσθεσε:» Σας επιβεβαιώνω πως οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει σε συναντήσεις».
Φυσικά η ομάδα της McLaren διέψευσε τις πληροφορίες και τότε ο Eddie Jordan συνέχισε αποκαλύπτοντας και το ποσό, το οποίο είναι 60.000.000 λίρες (75.815.352 ευρώ). Μέχρι τώρα εκπρόσωπος της εταιρείας (XIX Entertainment) που έχει αναλάβει το management του οδηγού έχει δηλώσει πως έχει κάνει επαφές με κάποιες εταιρείες αλλά όχι κάποια συμφωνία ενώ η Mercedes AMG GP δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε έχει διαψεύσει κάτι.
Να σας θυμίσουμε πως ο Eddie Jordan εκτός από το αστείο / προκλητικό ντύσιμό του (στα Grand Prix) και τα σχόλια με αναίδεια που κάνει στα ρεπορτάζ του ήταν εκείνος που «έβγαλε» την είδηση για την επιστροφή του Schumacher στην F1 στη Γερμανία το 2010 αλλά και την αλλαγή του Nick Heidfeld από τον Bruno Senna στη Lotus – Renault, πέρσι.
Aπό την πλευρά του ο «Schumi» είπε πως θα ανακοινώσει τι θα κάνει στο μέλλον τον Οκτώβριο και δεν έχει σχολιάσει τα νέα.
Έτσι ή έχουμε μια μεταγραφική βόμβα ή ο L. Hamilton πιέζει ώστε να μην μειωθούν οι απολαβές του και να μείνει στη McLaren – Mercedes.
auto.in.gr
- «Όλα από την αρχή το 2026» – Ο χρησμός της Citi για την Ευρώπη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Στις «πράσινες» το ντέρμπι του Μετς
- Αγρότες: Ατσαλώνουν τη στάση τους – Οι παράγοντες που «φουντώνουν» τα μπλόκα
- Ζάκυνθος: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από πίτμπουλ
- Η ΑΙ πείθει τους ψηφοφόρους με εντυπωσιακή άνεση – Κίνδυνος για τη δημοκρατία;
- Ηράκλειο: Σε εξέλιξη επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης στα Αστερούσια Όρη – 40χρονος τραυματίστηκε στο φαράγγι του Αμπά


