Μεικτά πρόσημα στη Νέα Υόρκη, ανοδικά κινήθηκε η Ευρώπη την Τετάρτη
Με οριακές διαφορές από τη προηγούμενη συνεδρίαση έκλεισε την Τετάρτη η Νέα Υόρκη ενώ νωρίτερα στην Ευρώπη οι αγορές -πλην Λονδίνου- κατέγραψαν κέρδη.
Με οριακές διαφορές από τη προηγούμενη συνεδρίαση έκλεισε την Τετάρτη η Νέα Υόρκη ενώ νωρίτερα στην Ευρώπη οι αγορές -πλην Λονδίνου- κατέγραψαν κέρδη. Σε κάθε περίπτωση οι αγορές αναμένουν τις ανακοινώσεις της ΕΚΤ την Πέμπτη αν και κάποιες πρώτες πληροφορίες έχουν ήδη διαρρεύσει.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones είχε οριακή άνοδο 0,09% ως τις 13.047,48 μονάδες.
Οριακή η πτώση για τον Standard and Poor’s 500 που έκλεισε στις 1.403,44 μονάδες (-0,11%) και για τον Nasdaq που έκλεισε στις 3.069,27 μονάδες (-0.19%).
Στο Λονδίνο ο FTSE υποχώρησε 0,25% στις 5,657.86 μονάδες ενώ αντίθετα στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχύθηκε 0,46% μέχρι τις 6,964.69 μονάδες.
Ο CAC40 στο Παρίσι είχε οριακή άνοδο 0,19% στις 3,405.79 μονάδες. Μεγαλύτερη η άνοδος για τον SMI στη Ζυρίχη που έκλεισε στις 6,425.20 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Κολίνα στηρίζει το «ένα σουτ» στα πέναλτι
- Πώς θα εκπληρώσει η ΕΕ την υπόσχεσή της στα παιδιά; – Το ένα τέταρτο των παιδιών στην Ευρώπη αντιμέτωπο με τη φτώχεια
- Συνταγή: Σφουγγάτο
- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο

